viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest dilluns s’ha presentat la nova edició de Maó+Flors 2021, que se celebrarà els dies 5 i 6 de juny i que enguany concentrarà la major part els muntatges florals al Parc Freginal. A més com a novetat, el dissabte, entre les 21.00 i les 23.30 h, es podran veure aquests muntatges amb una il·luminació especial.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament vol allargar els horaris per poder veure aquests elements, amb la intenció d’ajudar, també, a dinamitzar l’activitat social dels establiments del centre de la ciutat.

Per part de l’Ajuntament, a l’acte de presentació hi ha participat l’alcalde de Maó, Héctor Pons, la regidora de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, el regidor Dinamització Econòmica, José Manuel García. També hi ha pres part el rrepresentant de la Colla de Geganters de Maó i dels voluntaris que participen en la decoració de la ciutat, entre d’altres.

Pel que fa al concurs de mostradors de Maó+Flors, enguany hi participaran 40 establiments, que decoraran els seus locals amb motius florals i que ompliran de colors les botigues i comerços de Maó.

Així mateix, a banda de les principals construccions florals que s’ubicaran al Parc Freginal, també es decoraran diferents espais de la ciutat de Maó, especialment aquells carrers de l’entorn del parc, com s’Arrevaleta, Carrer Nou, Costa de sa Plaça i carrer de l’àngel. Es poden consultar la resta d’ubicacions al fulletó informatiu.

Per als més petits, la colla de Geganters de Maó organitzarà una gimcana que tindrà lloc dissabte i que es desenvoluparà en diferents places i miradors de Maó i que comptarà amb la presència dels gegants de la ciutat. (No es farà passacarrers).

Pel que fa a la resta d’horaris de Maó +Flors, la iniciativa es desenvoluparà durant tot el dissabte dia 5, fins a les 23.30 h, mentre que el diumenge les mostres florals es podran veure fins a les 18.00 h.

El regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel Garcia ha destacat «la bona acollida dels establiments locals que segueixen participant en aquesta iniciativa, que té la voluntat, també, de crear una activitat social que ajudi a dinamitzar els establiments de la ciutat».

Per la seva part, la regidora de Cultura i Medi Ambient, Conxa Junaola, ha destacat la nova ubicació dels muntatges florals: «Amb aquesta activitat volem dinamitzar, també, el Parc Freginal, que és un dels espais verds més importants del municipi».

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular