viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó celebrarà el Dia Mundial de la Bicicleta, el pròxim dissabte 5 de juny, amb un programa d’activitats que vol posar de manifest la importància de fomentar el desplaçament amb mitjans de transport sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Des del mes d’abril de 2018 l’ONU reconeix el 3 de juny com el Dia Mundial de la Bicicleta, amb l’objectiu d’impulsar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport. No només amb paraules sinó amb accions per millorar les infraestructures urbanes per aquest mitjà de transport dins la ciutat.

En aquest sentit, el consistori segueix apostant per un model de ciutat on les persones tenguin un major protagonisme i s’afavoreixi a la mobilitat sostenible, amb millors espais per als vianants. Cal recordar que, recentment, bona part de Maó s’ha convertit en Zona 30. Una mesura que serveix per atorgar prioritat a vianants i bicicletes dins la ciutat.

Davant d’aquest canvi substancial, també s’instal·laran 70 nous aparcaments per a bicicletes en el municipi, amb l’objectiu de facilitar l’ús d’aquest mitjà de transport. Per aquests i molts altres motius, l’Ajuntament de Maó organitzarà diferents activitats per sumar-se en aquesta diada tan internacional.

Així, l’Ajuntament de Maó ha organitzat les següents activitats per al pròxim dia 5 de juny, a partir de les 11.00 h a la plaça Conquesta:

? Circuit roda en família per conèixer la nova zona 30 de Maó. (obligatori dur casc de seguretat)

? Taller de reparació de bicicletes per a infants.

? Concurs de decoració i fotografia per a infants de 8 a 12 anys. (Premi d’una bicicleta).

Respecte al darrer punt, es tracta d’un concurs per a fillets i filletes d’entre 8 i 12 anys. Els participants han de decorar la seva bicicleta i enviar una fotografia a la següent adreça electrònica: [email protected].

L’infant guanyador/a del concurs obtindrà una bicicleta Rockrider (model per a 8-12 anys). Es poden consultar les bases legals del concurs al següent enllaç:

http://www.ajmao.org/WebEditor/Pagines/file/PoliciaLocal/BasesConcursFotogr%C3%A0ficMobilitat.pdf

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular