viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’alcalde de Maó, Héctor Pons, i Francisco Parpal Anglés, conseller-delegat de l’empresa Centre Esportiu Jardins de Malbúger, acompanyats pel tinent d’Alcaldia Carlos Montes i per les dues agents d’ocupació local, han signat un acord mitjançant el qual l’alumnat treballador del projecte mixt d’ocupació i formació de socorrisme “Es Caló” podrà treballar a les instal·lacions del centre esportiu, amb la finalitat d’ampliar els espais de les actuacions laborals dels deu alumnes treballadors/ores del projecte “Es Caló”, que està executant l’Ajuntament de Maó.

Amb la signatura d’aquest document, l’empresa Centre Esportiu Jardins de Malbúger permet la presència a l’entitat de l’alumnat participant, que podrà dur a terme les activitats pròpies de socorrista a les seves instal·lacions, fins que finalitzi el citat projecte.

El projecte de formació i ocupació “Es Caló” forma part del programa SOIB Jove Formació i Ocupació de la convocatòria de 2019, que es va iniciar en data 6 de novembre de 2020, amb una durada de dotze mesos. Els deu alumnes treballadors/ores es formen i treballen en socorrisme en instal·lacions aquàtiques i en socorrisme en espais aquàtics naturals.

El projecte “Es Caló”, emmarcat en el Programa SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ, està finançat pel SOIB, amb participació del SEPE, Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular