viernes, septiembre 29, 2023

SENDA PARA MAYORES: “LOS ROBLES Y EL MIRADOR”

El próximo miércoles 11 de octubre los...

Presentación del libro ‘Boca a Boca’, de Fermín Aparicio

 CUÁNDO: Viernes, día 29 de septiembre ...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó s’ha reunit aquesta setmana amb Un grup d’empreses instal·lades al polígon industrial de Maó, en el marc del procés participatiu per a l’elaboració del Pla Local de Reactivació i Transformació Maó 2021-2027 (#Mao27).

Es tracta d’un projecte impulsat mitjançant les dues Agents de Desenvolupament Local contractades a través de la convocatòria del SOIB-Programa Desenvolupament Local.

Durant la reunió, els responsables de les empreses del polígon van aportar el seu punt de vista de la situació actual, des d’una perspectiva de primera línia. Una visió necessària per ajudar a construir el pla #Mao27. Aquesta iniciativa se suma a la resta de reunions i conferències amb els diferents actors econòmics de la ciutat que s’estan impulsant en aquest sentit.

Per part de l’Ajuntament hi han participar l’alcalde de Maó, Héctor Pons, el regidor de Formació i Ocupació, Carlos Montes, i la regidora d’Economia, Comerç i Turisme, Carmen Seguí.

L’objectiu del Pla local de reactivació i transformació Maó 2021-2027 (#Mao27) és aconseguir una ciutat més sostenible, amable, innovadora i compromesa amb la creació d’empreses sòlides i innovadores, i amb la generació de llocs de feina de qualitat. En aquest sentit, el Pla #Mao27 té la intenció reactivar i transformar l’economia del municipi, des d’una perspectiva transversal, que permeti una recuperació real, completa i inclusiva.

En el context actual, urgeix posar en marxa propostes destinades a pal·liar els efectes econòmics que la crisi sanitària de la COVID ha tingut sobre l’economia del municipi, així com establir estratègies consistents, globals i participades.

Per altra banda, l’Ajuntament recorda que segueixen actius els diferents canals de participació ciutadana, habilitats per totes aquelles persones que vulguin aportar el seu punt de vist a aquest Pla Local de Reactivació i Transformació:

? Portal de participació de la web www.ajmao.org? WhatsApp 633 71 77 53 ? Telegram #Mao27

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular