viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

En el que va d’aquest any 2021, l’Ajuntament de Maó ha concedit un total de 54 ampliacions de terrassa, demanades per diferents establiments del municipi, per poder adaptar la seva activitat a les normes de prevenció de la Covid-19.

Com és conegut per tothom, les mesures de prevenció de la Covid-19 han afectat, especialment, al sector de la restauració, que durant molts de mesos ha hagut de reduir el seu aforament i garantir la distància de seguretat entre les taules dels comerços. Com és lògic, aquest fet ha derivat en una disminució del seu aforament.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Maó ha concedit l’ampliació de terrassa a tots els establiments que ho han demanat, en tots aquells casos on s’hagi pogut garantir l’espai necessari per a la circulació de vianants i vehicles. D’aquesta manera, aquests establiments poden servir més taules, a la vegada que es garanteix la distància de seguretat.

Així, l’Ajuntament sempre ha tingut l’objectiu de donar suport als establiments locals, en la mesura de les seves possibilitats, per ajudar-los a fer front als efectes de la pandèmia, en benefici de l’economia de la ciutat.

Amb aquesta mateixa intenció, l’equip de Govern Municipal segueix impulsant diferents iniciatives per ajudar als establiments de la ciutat, com les diferents campanyes d’estímul de l’activitat comercial i també cultural,

Aquestes campanyes se sumen a la nova partida d’ajudes directes a empres de Maó, que s’atorguen mitjançant una inversió de 868.000 euros. És finançada, a parts iguals (289.294 euros) entre l’Ajuntament de Maó, el Consell Insular de Menorca i el Govern de les Illes Balears. Es tracta de la segona convocatòria que presenta l’Ajuntament, després de la primera línia d’ajudes directes als establiments locals, que es va concedir l’any passat.

També cal recordar que, paral·lelament a les ajudes directes i a les campanyes a curt termini, l’Ajuntament impulsa el Pla Local de Reactivació i Transformació Maó 2021-20217 (#mao27).

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular