viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó ha començat a reformar 725 metres de vorera al polígon industrial de Maó, repartits entre els carrers de Binimaimut, S’Era Alta i Dragonera. L’actuació abasta 1,5 metres d’amplada en aquests trams de vorera.

Les obres d’aquest projecte inclouen, també, la renovació de 725 metres de canalització elèctrica i la substitució de 9 punts de llum amb tecnologia LED. Actualment, aquests trams es troben en mal estat a conseqüència del pas del temps.

Així, l’Ajuntament de Maó inverteix una partida de 75.842 euros (IVA inclòs) en aquesta actuació de millora, que tindrà un període d’execució màxim de 2 mesos. L’empresa adjudicatària és EHM.

L’objectiu de la iniciativa és incrementar la seguretat dels usuaris d’aquestes voreres del polígon, renovar la canalització elèctrica i anar millorant l’estat i l’estètica del polígon, de forma progressiva.

Aquest projecte s’emmarca dins una campanya d’actuacions de millora al polígon industrial de Maó i se suma a la reparació de 166 punts de llum i la instal·lació d’un directori d’empreses amb més de 30 cartells.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular