viernes, septiembre 29, 2023

29 de Septiembre TALLER DE EMPLEABILIDAD

29 de Septiembre TALLER DE EMPLEABILIDAD |...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 31 de maig de 2023. Aquest migdia ha tingut lloc la presentació de la nova gerenta del Teatre Principal de Maó, Nieves Portas, davant els mitjans de comunicació, una setmana després del seu aterratge a la institució.

Acompanyada pel batle de Maó en funcions, Héctor Pons, i per la regidora de Cultura i Medi Ambient en funcions, Conxa Juanola, Portas s’ha mostrat orgullosa del seu nomenament. I ha afegit: “Ser nomenada directora gerenta de la Fundació Teatre Principal de Maó és un somni per a qualsevol gestora cultural”.

A més, Portas s’ha definit com “una dona emprenedora, valenta, inquieta i amb ganes d’assumir nous reptes”.

La nova gerenta va obtenir la més alta puntuació en el procés de selecció de les candidatures, en el qual va haver de defensar el seu pla de direcció-gerència. Entre els objectius del seu projecte figura la voluntat de “convertir el Principal en un espai viu, inspirador, proper i amable, on tota la gent de Maó i de Menorca se senti representada, i on les persones que el visitin se sentin benvingudes”.

Portas aposta per oferir una programació cultural “diversa, plural, avantguardista i diferenciadora”, a la vegada que el Teatre dona el seu suport al sector local productiu, a més de “desestacionalitzar l’illa mitjançant una oferta cultural que s’estén a tot l’any”. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular