viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó s’ha presentat avui a FITUR de la mà de les galeries Cayón i Hauser & Wirth, amb l’objectiu de posicionar-se com un destí especialitzat en turisme d’art.

L’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha presentat el nou producte turístic de la ciutat, en un acte en què ha estat acompanyat per Adolfo Cayón, director de la Galeria Cayón, i per Josechu Carreras, director de Hauser & Wirth Spain.

Es tracta d’un bon exemple de com la col·laboració entre l’Administració pública i el sector privat pot servir per avançar cap a uns objectius en benefici de tothom. Per part de l’Ajuntament, també ha participat a FITUR la regidora de Turisme, Carme Seguí.

Amb aquesta participació, la intenció de l’Ajuntament és aprofitar la presència d’algunes de les galeries d’art més importants del panorama artístic internacional a Maó, per posicionar la ciutat dins aquest sector turístic i atreure un nou perfil de visitant de qualitat. Un tipus de turista que vulgui conèixer la ciutat de Maó i la seva cultura, i que tengui, per tant, una repercussió econòmica positiva en els diferents sectors econòmics locals.

Per fer-ho, l’Ajuntament ha presentat avui, a FITUR, una campanya publicitària centrada en un vídeo promocional titulat Maó, donde vive el arte, acompanyada per un fullet informatiu. Maó participa en aquesta edició de la fira turística de forma conjunta amb l’estand de Menorca i amb el de les Illes Balears, on compta amb el seu propi espai i on ha pogut realitzar la seva pròpia presentació.

La campanya complementa la seva oferta amb la promoció dels hotels d’interior, la promoció de la ciutat i el port de Maó, com un espai versàtil i dinàmic, ple de vida i riquesa cultural, així com el seu patrimoni natural, amb el Parc Natural de s’Albufera des Grau, centre de Menorca Reserva de la Biosfera. També es mostra el patrimoni cultural i històric del municipi, com un valor afegit dins aquest paquet turístic.

Durant la presentació, l’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha explicat a les persones assistents que “l’art es converteix ara en el nou actiu turístic de la nostra ciutat. L’aposta dels germans Cayón per convertir l’antic Cine Victoria en el nucli històric de la ciutat, en una galeria, és la mostra evident de la transformació que s’ha començat a forjar, que es consolidarà amb la inauguració, a l’illa del Rei, al port de Maó, de la prestigiosa galeria internacional Hauser & Wirth, un projecte que combina a la perfecció la història de Maó, amb els edificis de l’antic hospital militar, i la contemporaneïtat de l’obra de Mark Bradford, amb la qual s’inaugurarà la galeria aquest proper mes de juliol”.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular