viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’àrea d’Educació i Joventut i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Maó impulsen la segona edició del Festival de Poesia, que se celebrarà el pròxim dissabte dia 22 de maig.

Aquesta iniciativa comptarà amb dos actes principals:

1.- Un itinerari poètic al matí, a les 11.00 h, on es recitarà poesia en diferents llocs de la ciutat, començant per la Sala de Plens de l’Ajuntament i passant pel Museu de Menorca, Ca n’Oliver o la Sala d’Audiències del Claustre del Carme.

2.- Al capvespre, a les 19.00 h, tindrà lloc un recital poètic a l’Orfeó Maonès.

En aquests actes intervindran 6 poetes de diferents territoris de parla catalana: Eva Tur (Eivissa) Joan Navarro (La Safor) Sebastià Alzamora (Mallorca) Joan Pons (Menorca) Raquel Casas (Vilanova i la Geltrú) i Silvia Pons Seguí (Menorca).

A l’acte de presentació d’aquest festival hi ha participat l’alcalde de Maó, Héctor Pons, el regidor d’Educació, Joventut, Igualtat i Normalització Lingüística, Toni Carrillos, d’Igualtat, la regidora de Participació Ciutadana i Cooperació, Catalina Ferrer, i el poeta Pere Gomila.

És necessària la inscripció prèvia a [email protected] o al 971 36 98 00.

Convocatòria del Premi Gumersind Gomila de Poesia

Paral·lelament, l’Ajuntament de Maó ha presentat la convocatòria de la primera edició del premi Gumersind Gomila de Poesia. Està adreçat a joves d’entre 18 i 35 anys, amb l’objectiu d’impulsar els nous talents de la poesia menorquina. Les persones participants optaran a un premi de 2.000 euros a més de l’edició de l’obra guanyadora.

Per la seva part, el regidor d’Educació i Joventut, Toni Carrillos, ha explicat que «es tracta d’un premi d’una envergadura important, tant per l’extensió, 300 versos, com pel premi». Així mateix, el regidor ha explicat que «l’objectiu és animar a la creació literària dels nous artistes locals”.

Les obres es poden enviar fins al dia 20 d’agost a l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Maó, a l’edifici Principal de Guardia, a la plaça Constitució, 12.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular