viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Durant la Junta de Govern Local d’aquest dilluns, l’Ajuntament ha aprovat el projecte modificat del nou ascensor panoràmic que connectarà el port de Maó, des de l’entorn del parc Rochina, amb el centre històric de la ciutat, a través del nou mirador del Claustre del Carme. Està previst que aquesta nova infraestructura es pugui inaugurar i entrar en funcionament durant els propers dies.

En aquest sentit, es tracta d’un dels projectes més importants dels darrers anys, que funcionarà com un element dinamitzador molt important per al futur de l’economia de la ciutat i que permetrà una millora de la connexió de les persones entre la rada i el centre històric de Maó, sense cap tipus de barrera arquitectònica.

Una infraestructura que serà possible gràcies a la col·laboració i al finançament entre l’Autoritat Portuària de Balears i l’Ajuntament de Maó.

Pel que fa al termini d’execució d’aquest projecte, el consistori és conscient que aquesta obra s’ha allargat en el temps, degut a la complexitat de l’obra i a causa de la pandèmia, que ha endarrerit l’arribada d’alguns dels materials necessaris per a la seva construcció.

L’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha considerat que el resultat d’aquesta obra és «molt positiu, amb una acceptació molt majoritària entre la ciutadania maonesa i entre el conjunt de visitants que venen a Maó, i pensam que serà un dinamitzador importantíssim de tot el port, de tot l’entorn del Claustre del Carme i del futur de la nau de l’antiga Seat, que també donarà noves oportunitats a tota aquesta zona».

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular