viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó celebrarà la Festa del Llibre 2021 amb un programa cultural que inclou 11 activitats diverses, que se celebraran entre els dies 22 i 26 d’abril. Un dels objectius d’aquest programa d’actes és recuperar l’activitat comercial que genera aquesta celebració a la ciutat.

Cal recordar que les circumstàncies viscudes durant el 2020 van motivar el trasllat de la tradicional Festa del Llibre del 23 d’abril al 23 de juliol.

L’acte principal d’aquest programa tindrà lloc el 23 d’abril, Sant Jordi, amb les tradicionals parades de venda de la plaça Constitució, el carrer Nou i s’Arravaleta, durant tota la jornada, i el dia 24, només en horari matinal.

Com a mesura de seguretat, destinada a evitar una concentració excessiva de persones, la sortida s’ha limitat exclusivament a les llibreries, les entitats editores i les floristeries. En total, seran 20 participants, aproximadament, la meitat de la participació habitual en un any normal.

L’Ajuntament també disposarà un servei de personal informador i de seguretat, per assegurar el compliment de les normes sanitàries i la fluïdesa en el pas del públic pels citats carrers. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Maó segueix donant suport a la cultura i als comerços locals del municipi.

Pel que fa a la resta del programa d’activitats, són aquestes:

Dijous 22 d’abril

Sala d’Actes de l’Institut Menorquí d’Estudis (19.00 h) Presentació del llibre El viatge talaiòtic de Gaudí. A càrrec del seu autor, Gabriel Subirats

Biblioteca Pública de Maó (20.15 h)Contes per a adults, a càrrec de Núria Clemares

Divendres 23 d’abril

FESTA DEL LLIBRE Plaça Constitució, carrer Nou i s’Arravaleta, (10.00 a 21.00 h)

Claustre del Carme 19.00 hPresentació del conte La meva germana és especial, d’Àngels Andreu Camps

Ateneu de Maó 19.00 hTaula rodona d’escriptors

Dissabte 24 d’abril

FESTA DEL LLIBRE Plaça Constitució, carrer Nou i s’Arravaleta (10.00 a 14.00 h)

Claustre del Carme. 20.00 hActuació de Leonmanso

Ca n’Oliver. 18.00 hLes pintures més exquisides dels segles XVIII i XIX de la Col·lecció Hdez. Sanz-Hdez. Mora. Visita a càrrec de la historiadora de l’art Cristina Andreu

Diumenge 25 d’abril

Orfeó Maonès. 19.30 hRecital Abril per cantar, amb Rita Barber, veu, i Germán Barrio, piano

Dilluns 26 d’abril

Biblioteca Pública de Maó. 18.00 hContacontes infantil: Dracs empanats, a càrrec de Núria Clemares

Sala d’Audiències del Claustre del Carme. 20.00 h. Presentació del llibre Barba Rossa, a càrrec del seu autor Joan Pons Pons. Amb la col·laboració de Pau Faner i Tomeu Canyelles.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular