viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Durant els darrers mesos, l’Ajuntament de Maó ha reparat un total de 166 punts de llum al polígon industrial de la ciutat. Concretament, s’han reparat 111 llumeneres, se n’han instal·lat 47 de noves i s’han renovat 8 bàculs. Totes les substitucions s’han fet amb noves llums de tipus LED.

Pel que fa a les zones d’actuació, s’han realitzat 69 actuacions a les fases I – II – III de Poima, mentre que les 97 actuacions restant s’han fet a la fase IV. Cal assenyalar que aquests nombres fan referència a les actuacions realitzades entre els mesos de desembre de 2020 i març de 2021.

Respecte al repartiment d’actuacions per carrers, la divisió és la següent:

Fases I – II – III: S’Esperó (6), Cap Negre (6), av. Cap de Cavalleria (18), Bajolí (7), d’Artrutx (10), s’Olivar (5), Son Cremat (2), parc Can Febrer (1), Dragonera 4, Binimaimut (5), Camí de ses Rodees (5).

Fase IV: Curniola (18), av. Europa (14), Portugal (17), Holanda (10), Alemanya (5), Dinamarca (4), França (7), Àustria (6), Finlàndia (8), Malta (1), Itàlia (1), Bèlgica (6).

En aquest sentit, l’Ajuntament de Maó segueix avançant en el procés de millora i reparació de l’enllumenat municipal, amb els mitjans que el consistori té al seu abast, conscient que la situació del circuit d’enllumenat públic es troba, des de fa molts anys, en un estat precari. Però ja ha començat la revisió, tram a tram, de gairebé tots els punts de llum del polígon. Ara encara queda pendents de reparar alguns punts, que es resoldran pròximament.

Cal assenyalar que aquest avanç en la reparació de l’enllumenat ha estat possible gràcies a la feina de l’equip d’enllumenat de la Brigada Municipal, així com de l’empresa externa que també hi està col·laborant.

L’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha explicat que “durant els darrers quatre mesos, la Brigada d’Obres ha fet una feina intensa de revisió de l’enllumenat de la zona de POIMA. Aquesta feina ha permès conèixer l’estat en què es troba cada un dels quadres de llum i serà la base per a una feina de redacció de dos projectes de substitució més completa de l’enllumenat públic, que tenen l’objectiu de reduir el consum energètic i garantir una qualitat lumínica a la zona del polígon”.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular