viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest matí, la regidora de Microciutat, Comerç i Turisme, Carme Seguí, ha fet entrega del gran lot de productes de diferents comerços de Maó, tots ells participants en la campanya «Compra a Maó, Rasca i Guanya, Feim Ciutat», valorat en 700 euros. El nom de la persona guanyadora d’aquest sorteig és Rosa i va fer una compra al comerç Detalls Macarena.

Amb aquesta entrega, es donen per acabats tots els actes del concurs «Compra a Maó, Rasca i Guanya, Feim Ciutat», que tenia l’objectiu d’atenuar l’impacte econòmic de la Covid-19, impulsar l’activitat econòmica al terme municipal i contribuir a facilitar la reactivació de les empreses. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Mo-Comercial, juntament amb el suport d’ASCOME.

En aquest sentit, tant l’Ajuntament de Maó com els comerços participants en la campanya han expressat la seva satisfacció, per la bona acollida que ha tingut aquest concurs entre la ciutadania. En total, hi han participat 66 establiments de Maó. L’Ajuntament ha subvencionat als comerços l’import dels descomptes aplicats a la clientela, corresponents als rasca i guanya amb premi.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular