viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó informa que, amb motiu de la Reforma Integral d’un tram del carrer Ses Moreres, a partir del dilluns dia 19 d’abril, quedarà restringit l’accés s’Esplanada des dels carrers Josep Maria Quadradro, Josep A. Clavé i Vassallo.

Quedaran exempts d’aquesta restricció els vehicles del veïnat de la zona, els vehicles autoritzats i els vehicles usuaris de l’aparcament subterrani de s’Esplanada. En aquests casos, podran accedir a s’Esplanada i s’habilitarà un pas excepcional, que creurà la Plaça (Esplanada).

Aquesta actuació forma part de la darrera fase del projecte de Reforma Integral d’un tram dels carrers Ses Moreres i Bastió, i tot Sant Jordi.

Aquesta millora de la ciutat donarà resposta a la demanda dels comerciants i veïns d’una part del carrer de ses Moreres, que van demanar l’embelliment d’aquesta zona, per dinamitzar l’activitat econòmica i comercial.

En el cas del carrer de ses Moreres, el tram que es reforma es troba entre la plaça de s’Esplanada i es Cós de Gràcia, mentre que el carrer Sant Jordi es reforma en la seva totalitat. Pel que fa al carrer Bastió, la reforma va des de Sant Jordi fins a sa costa de sa Plaça.

L’objectiu d’aquesta actuació és embellir aquesta zona tan cèntrica i emblemàtica de Maó, per dinamitzar l’activitat econòmica i comercial, millorar la seguretat viària l’accessibilitat d’aquests carrers i substituir les canonades de la xarxa de sanejament i d’aigua. En aquest sentit, cal assenyalar que aquesta actuació permetrà empedrar tot l’espai inclòs en aquesta obra, que passarà a ser d’un sol nivell.

D’aquesta manera, el consistori també dóna continuïtat a una política d’impuls de l’obra pública necessària, que funciona com una mesura més per afavorir a la reactivació econòmica de la ciutat i generant activitat.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular