viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Responsables de l’Ajuntament de Maó i del Consell Insular de Menorca han visitat recentment les instal·lacions de l’escorxador de Maó, amb l’objectiu de conèixer com es desenvoluparà el Pla d’inversions en aquesta instal·lació i per conèixer quina és l’actual situació de la Cooperativa Verge de Monte Toro, entitat explotadora del servei.

El president de la Cooperativa Monte Toro, Joan Pons, ha guiat els representants públics en una visita que ha reproduït el circuit habitual que realitzen les diferents peces de carn.

Per part de l’Ajuntament, han participat en aquesta visita l’alcalde de Maó, Héctor Pons, i la regidora de Microciutat, Economia, Comerç i Turisme, Carme Seguí, així com els regidors del PP Basilio Ferrer, Margarita Pons i Mateu Ainsa. Pel que fa al Consell Insular de Menorca, hi han participat el conseller d’Economia i Territori, Josep Pastrana, i la directora insular d’Economia, Pilar Pons.

Durant aquest recorregut, els representants públics i el president de la cooperativa han tractat els aspectes més importants del pla d’inversions de cara al futur, per garantir el bon funcionament d’aquest servei. Així mateix, tots s’han emplaçat a seguir col·laborant amb l’objectiu de cercar noves sinergies entre les diferents entitats, que puguin anar en benefici de tothom.

L’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha volgut “posar en valor la feina que fa la Cooperativa Monte Toro” a l’hora mantenir el bon funcionament del servei. Així mateix, el batle de Maó ha explicat que “s’ha realitzat aquesta visita amb la voluntat de conèixer quina és la proposta de la Cooperativa Montetoro, quant a la millora de les instal·lacions, dins el Pla d’actualització, i la visió de futur de les instal·lacions de l’escorxador, que ajudarem a finançar des del Consell i des de l’Ajuntament de Maó, per tal que el sector primari sigui més rendible i tengui més oportunitats”.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular