viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

El proper dijous, dia 15 d’abril, se celebrarà la conferència “Un context econòmic incert en temps de pandèmia”, a càrrec deCarles Manera,catedràtic d’Economia de la UIB. Concretament, tindrà lloc a partir de les 20.00h, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Maó. El consistori organitza aquest acte en el marc del procés d’elaboració del Pla local de reactivació i transformació Maó 2021-2027 (#Mao27),projecte impulsatmitjançant les dues agents de desenvolupament local contractades a través de la convocatòria del SOIB-Programa Desenvolupament Local.Pel que fa a la conferència, les places són limitades i l’assistència presencial es pot confirmar a través de l’adreça electrò[email protected]. Per seguir-la en líniaes pot ferla inscripció a [email protected]. Així mateix, es podrà seguir en directe ahttps://www.facebook.com/AjuntamentMao.

L’objectiu del Pla local de reactivació i transformació Maó 2021-2027 (#Mao27)és aconseguir una ciutat més sostenible, amable, innovadora i compromesa amb la creació d’empreses sòlides i innovadores, i amb la generació de llocs de feina de qualitat. En aquest sentit, el Pla #Mao27 té la intenció reactivar i transformar l’economia del municipi, des d’una perspectiva transversal, que permeti una recuperació real, completa i inclusiva.

En el context actual, urgeix posar en marxa propostes destinades a pal·liar els efectes econòmics que la crisi sanitària de la COVID ha tingut sobre l’economia del municipi, així com establir estratègies consistents, globals i participades.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular