viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó ha sembrat, durant les darreres setmanes, un total de 84 arbres, de 12 espècies diferents, repartits per tot el municipi, en el marc de la campanya de sembra d’enguany. L’objectiu de la sembra de prop de 90 arbres a Maó és el de seguir avançant cap a un model de ciutat cada vegada més sostenible i amable amb el medi ambient.

En aquest sentit, cal assenyalar que, entre els beneficis de la sembra d’arbres urbans destaca l’absorció de CO2 que fan aquests, ajudant, també, a millorar la qualitat de l’aire de la ciutat, fent de la mateixa un espai més agradable per viure. Per altra banda, la sembra d’aquests arbres servirà per millorar l’estètica de la ciutat.

La regidora de Microciutat, Economia, Comerç i Turisme, Carme Seguí, ha explicat que l’Ajuntament de Maó planifica, anualment, la sembra de nous arbres al municipi, amb l’objectiu de crear una ciutat més amable amb el medi ambient, més estètica i més agradable per viure. En aquest sentit, cal assenyalar que l’Ajuntament seguirà la sembra de nous arbres, en altres punts diferents de la ciutat, a partir del darrer trimestre d’aquest any 2021.

Per la seva part, l’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha assenyalat que “l’Ajuntament de Maó té uns objectius molt clars en la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, entre els quals es troba una agenda urbana, que faixi de la nostra ciutat un espai millor per viure i compromès amb el medi ambient”. “En aquest sentit, juguen un paper fonamental les zones verdes i l’arbrat de la nostra ciutat”, ha afegit el batle de Maó.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular