viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Maó ha incrementat un 20% les seves inversions durant aquest any 2021. Concretament, el Servei Municipal d’Esports dedicarà una partida de 205.000 euros a inversions esportives, 40.000 euros més que l’any anterior, quan s’hi van destinar 165.000 euros.

Aquestes inversions inclouen des d’actuacions de millora i ampliació de les instal·lacions esportives actuals, a més del manteniment de la maquinària I dels edificis municipals.

Increment de les subvencions a entitats locals

Pel que fa a les subvencions a les diferents entitats municipals, creixen, un 7,5%, fins als 143.800 euros. El consistori ha mantingut o incrementat totes les subvencions a les entitats esportives, impulsant especialment aquelles que no disposen d’instal·lacions pròpies.

Aquests increments de la inversió en l’Àrea d’Esports s’emmarquen dins el pressupost expansiu que va aprovar l’Ajuntament de Maó per aquest any 2021, amb l’objectiu de crear activitat entre les empreses i entitats del nostre municipi, en aquests moments d’incertesa.

En aquest sentit, l’Ajuntament vol seguir impulsant l’activitat esportiva municipal, que considera essencial, també durant l’època de pandèmia, tant per motius de salut, a tots els nivells, com pels valors educatius que representa.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular