viernes, septiembre 29, 2023

Concierto homenaje al pop español

El próximo sábado 30 de septiembre, a...

Colonias Felinas en Nuevo Baztán y Ley de Bienestar Animal

La existencia de colonias felinas es positiva...

El Ayuntamiento instala paneles solares en la Escuela Infantil Las Ardillas

El Ayuntamiento de Torrelodones lleva a cabo...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquesta setmana es du a terme l’esbucament de tres xalets il·legals al Parc Natural de s’Albufera des Grau. L’Ajuntament de Maó executa les obres mitjançant una inversió de 37.000 euros.

Els tres xalets esbucats formaven part de la urbanització de Shangril·là que es van construir en terrenys de les finques rústiques de Llimpa i Santa Madrona, abans de la declaració del Parc Natural.

Les tasques de restauració preveuen recuperar estructures i elements lligats a l’activitat agrícola prèvia i que van ser malmesos per les obres d’urbanització i d’altres que van quedar deteriorats amb el pas del temps, entre els quals s’hi troben parets seques, portells, pous, passos o ponts de torrents.

Aquest matí, l’alcalde de Maó, Héctor Pons, la regidora de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, juntament amb el conseller de Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears, Miquel Mir, han visitat aquestes obres al Parc Natural de s’Albufera des Grau. A la visita també hi ha participat el director gerent de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Francesc Mateu i el director insular de Medi ambient, Esteve Barceló.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular