viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest divendres, l’Ajuntament de Maó ha presentat la campanya Maó Antirumors, una iniciativa municipal posada en marxa en el marc del Dia Internacional contra el Racisme i la Xenofòbia, que es va celebrar el passat 21 de març. Aquesta campanya, impulsada per la Regidoria d’Igualtat, té l’objectiu de lluitar contra el racisme i la xenofòbia a Maó, per tal de seguir impulsant una ciutat amb igualtat de drets per a totes les persones.

Aquest matí, l’alcalde de Maó, Héctor Pons, i la regidora d’Igualtat, Participació Ciutadana i Cooperació, Catalina Ferrer, han presentat aquesta iniciativa a la Sala d’Actes municipal. La campanya compta amb el suport i la col·laboració de Mans Unides. Per aquest motiu, la delegada de Mans Unides a Menorca també ha participat en aquest acte de presentació.

Pel que fa al material i al contingut d’aquesta iniciativa, inclou el repartiment d’un fullet informatiu, una campanya gràfica amb cartells i, també, suports OPIS, amb les cares de diferents persones migrants que han volgut participar, voluntàriament, en aquesta acció, així com el repartiment entre la població de mascaretes amb el logotip Maó Antirumors.

A més, la regidora d’Igualtat, Catalina Ferrer, ha afirmat que “una de les accions més importants d’aquesta campanya és un taller de formació antirumors, que es farà, conjuntament, amb Mans Unides”. Així mateix, la regidora d’Igualtat ha explicat que “és una campanya destinada a evitar rumors, per frenar el racisme i la xenofòbia, i seguir avançant en un model de ciutat igualitària”.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular