viernes, septiembre 29, 2023

Concierto de José Manuel Soto y mucho más

El viernes 29 el Teatro Bulevar acogerá,...

Concierto homenaje al pop español

El próximo sábado 30 de septiembre, a...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest dijous, dia 25 de març, s’ha presentat el Programa Exposicions Municipals de l’Ajuntament de Maó, que es desenvoluparà al llarg de tot aquest any 2021. L’àrea de Cultura impulsa aquest programa, que inclou un total de 22 mostres que s’exposaran entre la Sala d’Audiències del Claustre del Carme, la Sala Sant Antoni i Ca n’Oliver.

Aquest matí s’ha celebrat l’acte inaugural d’aquesta programació anual, que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Maó, Héctor Pons, i de la tinenta d’Alcaldia de Cultura i Medi ambient, Conxa Juanola, acompanyats d’alguns dels artistes expositors.

Es tracta d’una programació de màxima qualitat, que té l’objectiu de seguir donant suport i visibilitat al sector cultural local, a la vegada que s’ofereix una oferta artística de qualitat, a l’abast de tota la ciutadania maonesa i de totes les persones visitants.

Concretament, durant aquest 2021, la sala d’exposicions de Sant Antoni acollirà un total d’11 mostres, el Claustre del Carme n’acollirà altres 7, mentre que les 4 exposicions restants tindran lloc a Ca n’Oliver. La pròxima exposició que s’inaugurarà és la mostra pictòrica «Horitzó», a càrrec de Rafel Jofre, que s’inaugura aquest divendres, dia 26 de març.

Els artistes que exposaran la seva obra en aquestes exposicions municipals seran: Rafel Jofre, Zulema Bagur, Francesc Florit, Anna Carreras, Pere Josep Llompart, Ana Gutiérrez, Alejandro Martín, José Cruz, Antonella Zorzi, Gianna Carrano, Xavier Salvador, Marga de la Llana, Christian Coll, Lluís Real, Francesc Farrés, Lucía Vallejo Garay, Paca Florit o Marc Jesús, entre d’altres.

Per la seva part, la regidora de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, ha afirmat que l’objectiu d’aquest programa anual és «donar una visió unitària per ajudar a la promoció d’aquests artistes locals i, també, per atraure tota una sèrie de visitants que esperam que venguin i que puguin tenir aquesta informació d’una manera pràctica».

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular