viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó ha executat la perllongació del carrer Himàlaia, fins a l’avinguda J. A. Clavé, a l’altura de l’edifici de la Creu Roja. Aquesta actuació està emmarcada en un conveni entre Creu Roja i Promocions Urbanístiques de Maó, firmat l’any 2002, i contemplada al Pla General.

Aquest projecte connectarà les barriades de Malbúger i Camí d’en Barrotes i permetrà, també, una major integració de l’edifici de la Creu Roja dins la ciutat de Maó. L’actuació s’ha executat mitjançant un pressupost de 35.000 euros (IVA inclòs). Queda pendent de determinar, entre la Policia Local i l’Associació de Veïns, el sentit de la circulació en aquest tram de carrer.

Aquest projecte se suma a la urbanització de la UP3 de Malbúger, mitjançant una junta de compensació, que actualment ja es troba en la darrera fase d’obres i que ja compta amb els carrers i ells serveis bàsics pertinents.

Avui l’alcalde de Maó, Héctor Pons, acompanyat de la regidora d’Urbanisme i Obra Pública, Dolors Antonio, i del regidor de Mobilitat, Manuel Lora, han visitat aquest espai per veure el resultat del projecte, que es troba ja en la seva darrera fase. A la visita, hi ha participat, també, el president de la Creu Roja de Maó, Arturo Bagur.

Per la seva part, l’alcalde de Maó ha explicat que, en el marc de les obres de la darrera pastilla de Malbúger, «l’Ajuntament de Maó ha aprofitat per executar un conveni que tenia establert amb la Creu Roja i perllongar, així, el carrer Himàlaia fins a l’Avinguda J. A. Clavé». Héctor Pons ha considerat, també, que aquesta connexió entre el barri de Malbúger i el de Camí d’en Barrotes, «ens ajuda a cosir i a cohesionar els barris de la nostra ciutat».

Per altra banda, l’alcalde ha afirmat que aquesta actuació «suposa també integrar molt més la Creu Roja dins el nucli urbà de la ciutat, a través d’un entorn amb major accessibilitat a l’hora de dur terme tots els serveis que presta Creu Roja a Maó».

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular