viernes, septiembre 29, 2023

Los miércoles, habla con tu alcaldesa

Desde el comienzo de esta legislatura, la...

Talleres para adultos 2023.

Talleres para adultos 2023. ¡Vuelven los talleres para...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest dimecres, l’Alcalde de Maó, Héctor Pons, el regidor de l’àrea de Formació, Carlos Montes, i el regidor d’Educació, Joventut, i Participació Ciutadana, Toni Carrillos, s’han reunit, de forma telemàtica, amb un grup de joves emprenedors i emprenedores de Maó, que desenvolupen diverses activitats professionals i projectes innovadors, alguns des de dins i altres des de fora de l’illa de Menorca.

Aquesta trobada forma part del procés participatiu del Pla Local de Reactivació i Transformació «Pla Maó 2021-2027» (#PlaMao27). L’Ajuntament de Maó impulsa aquest Pla mitjançant les dues Agents de Desenvolupament Local, contractades a través del SOIB i que també han pres part de la reunió.

Durant la trobada, aquestes persones han compartit les seves idees, experiències i els seus punts de vista i s’han recollit les propostes per a ser incloses en aquest Pla Local. L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’ajuntament de Maó és reactivar i transformar l’economia del municipi, des d’una perspectiva professional i que permeti una recuperació real, completa i inclusiva.

Aquesta reunió s’ha dut a terme una setmana després que els representants de l’Ajuntament es reunissin amb un grup de dones empresàries, amb el mateix objectiu d’incloure la seva visió i les seves propostes en el #PlaMao27.

Els joves que han participat en aquesta reunió són Alex Alemany (STEM TALKS MENORCA), Alex Pelegrí (WACWAY WATERPROOF), Joaquín Abellán (WACWAY WATERPROOF), Andreu Florit (REMEX EXPERIENCE) Eva Llabrés (INVESTIGADORA UIB_CSIC) i Paz Carreras (COSENTINO).

En el context actual, urgeix posar en marxa propostes per pal·liar els efectes econòmics que la crisi sanitària de la COVID ha tingut per l’economia del municipi, i establir estratègies consistents, globals i participades que permetin crear bases sòlides en el marc del fons europeus d’inversió: NEXT GENERETION i HORITZÓ EUROPA, per transformar i reactivar la nostra economia.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Maó és conscient que no pot elaborar una estratègia per reactivar i transformar l’economia de la ciutat sense comptar amb els actors directament afectats. Per aquest motiu s’està impulsant aquest procés participatiu previ a l’elaboració del Pla, que ses sumarà a l’anàlisi de la situació i a les accions a desenvolupar, per establir SINERGIES entre diferents sectors.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular