lunes, marzo 27, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

S’ubicarà en un edifici de nova construcció que comptarà amb nous vestuaris, oficines i recepció

Maó, 21 de desembre de 2022. L’Ajuntament de Maó ha presentat avui capvespre el projecte de la nova piscina d’ensenyament, climatitzada i coberta que es construirà al Poliesportiu Municipal.

L’objectiu és dinamitzar la zona i dotar l’actual complex esportiu de noves instal·lacions que permetin destensar serveis que actualment es troben col·lapsats.

La piscina adaptada, que tindrà unes dimensions de 20 per 10 metres quadrats, estarà ubicada en un edifici de nova construcció, de forma quadrada i amb coberta inclinada, seguint les línies de l’edificació actual.

Pel què fa l’àmbit d’actuació, inclou 1.700 metres quadrats i es troba a la part posterior del Poliesportiu.

A més, s’edificaran tres nous vestuaris adaptats, ubicats al costat de la pista d’atletisme i alineats amb els vestuaris existents. També disposarà de magatzems, habitacions tècniques, àrea de monitors i farmaciola. També es projecta una petita zona de recepció i administració que complementa l’edifici existent.

També disposarà d’un porxo obert, per tal que els acompanyants dels usuaris puguin visualitzar les diferents activitats sense interferir en el seu desenvolupament.

Les noves instal·lacions es construiran sota criteris de sostenibilitat i eficiència energètica. Així, la coberta de l’edifici comptarà amb un parc fotovoltaic; i la coberta dels vestuaris recollirà l’aigua de pluja a l’aljub que hi ha al subsol per a usos con el reg o la neteja.

L’obra, projectada per l’arquitecte Nadal A. Caldentey, està pressupostada inicialment en 2.272.999 € i compta amb un termini d’execució de 18 mesos.

El tinent d’alcaldia d’Esports, Formació i Ocupació, Carlos Montes, assegura que aquesta nova piscina municipal “respondrà a una demanda social”: “Actualment, la piscina municipal té una gran afluència de col·lectius que en fan ús, i la construcció de la nova piscina suposarà un desfogament”.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular