martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 28 d’octubre de 2022. L’Ajuntament de Maó, de manera conjunta amb la empresa concessionària, Funerària Gomila SCP, ha invertit 119.488,03 euros, durant el darrer any, en actuacions de millora al Cementeri Municipal.

La partida més important, de 46.290 euros, correspon a l’obra del passadís de connexió del crematori amb el tanatori. A més, s’han reparat i consolidat les façanes del soterrani gran de l’eixample antic, així com la del cinquè eixample. Aquestes van haver de ser apuntalades, perquè el deteriorament provocat pel pas del temps havia malmès l’estructura, que estava en risc de despreniment.

En els últims mesos també s’ha reparat i repintat el monòlit del recinte antic i s’han construït un total de 30 nous columbaris.

Està previst que durant els propers mesos s’iniciï el projecte de substitució de cobertes de l’accés que connecta el segon eixample amb el primer, que suposarà una inversió de devers 48.000 euros.

L’empresa concessionària, Funerària Gomila SCP, ha realitzat el manteniment general del recinte i el repintat de totes les casetes i de l’enfront principal. A més, han renovat les escales per accedir als nínxols.

L’horari de l’espai per als propers dies serà l’habitual, de 8.00 a 18.00 hores. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular