miércoles, septiembre 27, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 24 d’octubre de 2022. Aquest matí s’ha presentat el programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Maó amb motiu de la festivitat de Tots Sants. La programació inclou la tercera edició del Concurs de Bunyols, que tindrà lloc al Claustre del Carme. Serà el dilluns 31 d’octubre, a partir de les 18.00 hores, quan es triarà el Millor Bunyol de Maó 2022. Les persones participants hauran d’aportar cinc bunyols a l’organització, a les 18.00 hores.

Paral·lelament, es dura a terme una bunyolada popular, totalment gratuïta, durant la qual es repartiran 18 quilos de bunyols, 25 de castanyes, així com 25 litres de xicolati. La trobada serà amenitzada pel conte de La castanyera, a càrrec de Laia García, i per jocs populars, amb Sa Xaranga i el grup Pinyeta Pinyol. La festa acabarà amb el Dj Terremoto Mambo, amb organització a càrrec de la Terrassa d’Es Claustre. L’acte compta amb la col·laboració de l’Agrupació Escolta Tramuntana, de Maó.

La programació també es nodreix d’altres activitats, que tindran lloc a diferents barris i nuclis de la ciutat. Així, el dissabte 29 i el diumenge 30 d’octubre hi haurà activitats organitzades per les associacions de veïns de Tanques del Carme, Camí de ses Vinyes, Llucmaçanes i Sant Climent, respectivament.

A la presentació hi han assistit el batle de Maó, Héctor Pons, així com el regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García; la regidora d’Igualtat i Participació Ciutadana, Catalina Ferrer; el regidor d’Educació, Joventut i Normalització Lingüística, Antoni Carrillos; representants del Partit Popular a l’Ajuntament, Mateu Ainsa i Nicolas Fernández, així com la portaveu del grup municipal de Ciudadanos, Marisa Pons.

El regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García, explica que el programa de Tots Sants compta amb totes les activitats habituals, que ja són tradicionals, i, al mateix temps, posa en valor que enguany es consolidi la tercera edició del concurs de Millor Bunyol de Maó 2022: “Es tracta d’un certamen que va néixer en moments difícils, durant la pandèmia, amb la qual cosa esperam que, en aquesta edició, s’aconseguesqui un èxit de participació”.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular