martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 18 d’octubre de 2022. El proper dissabte, 22 d’octubre a les 20 hores, l’Ajuntament de Maó celebrarà l’acte de nomenament de Margarida Orfila i Tudurí com a Filla Il·lustre de la ciutat.

La presentació, que tindrà lloc a la Sala de Plens, comptarà amb una conferència biogràfica a càrrec d’Isabel Fèlix, que ha estudiat la figura de Margarida Orfila i Tudurí. Fèlix, música i pianista, ha dedicat part de la seva carrera a estudiar la vida i obra de l’homenatjada.

Precisament, Isabel Fèlix va centrar el seu doctorat en Història de l’Art i Musicologia sobre Orfila i Tudurí, de qui ha gravat l’obra completa per a piano després d’una rigorosa tasca de rescat de material inèdit.

Alguns familiars de l’homenatjada assistiran a la cerimònia

A més, d’autoritats i públic en general, assistiran a la cerimònia de nomenament alguns dels familiars vius de Margarida Orfila i Tudurí, com la seva neta Carme Poch Alfonso, o el seu bisnet Lluís Guinovart Poch.

Al final de l’acte, l’alcalde de Maó convidarà als familiars a descobrir el quadre de l’homenatjada, que entrarà a formar part de la galeria de menorquins il·lustres.

 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular