martes, septiembre 26, 2023

Lili Campos impulsa el talento artístico – H. Ayuntamiento de Solidaridad

MisiónImpulsar en todo momento la mejora integral,...

Mujer, Formación Digital y Empleo

Se pone en marcha esta semana el...

29 de Septiembre TALLER DE EMPLEABILIDAD

29 de Septiembre TALLER DE EMPLEABILIDAD |...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 14 d’octubre de 2022. La cantant algueresa Franca Masu actuarà a l’Orfeó Maonès el dijous 20 d’octubre, a les 20.00 hores, on presentarà el seu darrer treball discogràfic, Cordemar.

Editat el 2021, Cordemar és un recull de 10 cançons, cinc de les quals són d’autoria pròpia; és un disc amb presència de jazz i de melodies populars de l’Alguer, així com de composicions en italià.

Masu, que ja va actuar a Maó l’any 2018, està dotada d’una gran sensibilitat interpretativa amb la veu i d’una capacitat improvisadora que és capaç de treure tots els matisos vocals.

El repertori de la cantant algueresa abasta des del jazz fins a les sonoritats més mediterrànies. A més, Masu interpreta les cançons tant en la seva llengua materna —el català que es parla a Sardenya— com en llengües d’altres indrets.

En definitiva, la presència de Franca Masu a Maó representa una bona oportunitat per teixir lligams lingüístics i culturals entre dues illes de la Mediterrània.

L’entrada al concert és gratuïta, fins a completar la cabuda de la sala. El cost de l’activitat és assumit per les àrees de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Maó i pel departament de Cultura del Consell Insular de Menorca. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular