lunes, enero 30, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 16 de desembre de 2022. El Conservatori de Menorca, en col·laboració amb l’Ajuntament de Maó, ha adquirit un piano de cua per la Sala d’Audiències del Claustre del Carme. D’aquesta manera, es dona resposta a la necessitat d’un espai per fer les audicions trimestrals de l’alumnat i els recitals de graduació, entre altres activitats, que a partir d’ara es podran dur a terme a la Sala d’Audiències municipals. Això permetrà millorar el servei educatiu del centre i facilitar el desenvolupament de les seves activitats en un espai fixe i acondicionat, adjacent al centre.

Concert d’inauguració del nou piano

Per tal de fer pública a la ciutadania i a la comunitat educativa de l’adquisició del piano, el Conservatori de Menorca i l’Ajuntament de Maó han organitzat un concert amb alumnes del centre. L’acte tindrà lloc dimecres 21 de desembre a les 18 h i serà obert al públic.

L’adquisició del piano permet a l’Ajuntament de Maó millorar els equipaments que ofereix a la ciutadania en matèria de Cultura, ja que permet configurar l’espai com una sala d’audicions i concerts de petit i mitjà format. De la mateixa manera, en el marc de les seves activitats docents, l’Escola Municipal de Música podrà fer ús d’aquest nou instrument. Per tot això, l’Ajuntament s’ha compromès a assumir el manteniment ordinari de la sala.

La Sala d’Audiències s’ha configurat els darrers anys com un espai multifucional d’actes cívics, culturals i expositius gràcies a l’impuls de les inversions de l’Ajuntament. El 2019 es va instal·lar un nou parquet i un laminat de llenya a les parets per millorar l’acústica, es va renovar la instal·lació elèctrica i de climatització així com es va instal·lar un nou sistema de so i imatge. Aquesta tardor s’ha assolit una nova fita amb la renovació de la il·luminació per una de LED més eficient i les millores de connexió de la xarxa d’internet.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular