sábado, enero 28, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 29 de setembre de 2022. Una delegació, formada pel batle de Maó, Héctor Pons, i diferents representants de l’illa del Rei i de Hauser &Wirth han viatjat a Praga, en els darrers dies, per recollir el Premi Europa Nostra, en la categoria de conservació de patrimoni.

L’acte va tenir lloc el passat dilluns, 26 de setembre, al Teatre d’Òpera de Praga. El jurat va reconèixer “la fructífera col·laboració” entre la Fundació Illa del Rei, creada per voluntaris locals, “clar exemple de compromís cívic”, ja que “a més de la restauració de l’illa i els seus edificis, i la divulgació de la història amb un programa continu d’activitats, la Fundació també ha implicat institucions locals, com els interns del Centre Penitenciari de Menorca”.

El batle, Héctor Pons, destaca: “És un premi ben merescut i justificat, per la important feina que van iniciar els voluntaris de l’illa del Rei fa 18 anys. Crec que el projecte demostra que col·laboració publica i privada, juntament amb la ciutadana, són tres ingredients que donen un resultat satisfactori”.

I afegeix: “És amb la implicació de tothom que l’illa del Rei s’ha convertit amb un referent de Maó i de tot Menorca. Sense cap dubte, les persones voluntàries d’aquesta iniciativa són les principals protagonistes i mereixedores del premi. Només hem de desitjar que per molts d’anys puguin continuar la seva feina de manteniment i recuperació”. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular