viernes, febrero 3, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 26 de setembre de 2022. L’Ajuntament de Maó dona a conèixer les quatre propostes que es van presentar al concurs de projectes per a la transformació de s’Esplanada. La mostra compta amb tres ubicacions: l’entrada des Freginal, el Claustre del Carme i la mateixa plaça de s’Esplanada.

El projecte guanyador, titulat Pentagrama, juntament amb Les places de Maó, Menorca ecocybernetic-ecosensory i Arts Space, es poden conèixer mitjançant vuit suports, que mostren il·lustracions, mapes i explicacions detallades sobre com hauria de ser la nova Esplanada, segons les diferents propostes que participaven en el concurs.

Trobades per escoltar propostes de la ciutadania

L’Ajuntament recorda que, a partir d’aquesta idea, té la intenció d’encarregar el projecte definitiu per executar la reforma.

En conseqüència, d’aquí unes setmanes començaran una sèrie de trobades amb les entitats i els diferents col·lectius de la ciutat, perquè puguin exposar les seves pròpies idees. D’aquesta manera, s’espera que el fruit de les citades reunions sigui una proposta que doni la millor resposta possible a la voluntat i les necessitats de la ciutadania maonesa.

Finalment, s’encarregarà el projecte definitiu de les obres.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular