sábado, marzo 25, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

La participació de la Fundació Pere Tarrés i una taula rodona sobre ciutadania, vulnerabilitat i polítiques públiques completen la programació

Maó, 19 de setembre de 2022. Les àrees de Serveis Socials i Atenció Comunitària de l’Ajuntament de Maó presenten, un any més la, Trobada d’Entitats Socials, que enguany arriba a la seva 29a edició, després de dos anys sense poder-se celebrar per motius sanitaris.

La cita comptarà amb una trobada de les diferents entitats sense ànim de lucre que realitzen la seva labor social a la nostra ciutat. Tindrà lloc el proper dissabte, 24 de setembre, entre les 10.00 i les 13.30 hores, entre els carrers Nou i s’Arravaleta.

En el marc d’aquesta Trobada, les persones interessades també podran participar en una formació titulada “Com presentar i gestionar projectes”, que anirà a càrrec de la Fundació Pere Tarrés; serà el proper 21 de setembre, entre les 16.00 i les 20.00 hores, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Maó.

A més, el dimecres 28 de setembre es durà a terme una taula rodona, que versarà sobre el tema “El futur de les ciutats: ciutadania, vulnerabilitat i polítiques públiques”. Tindrà lloc a Ca n’Oliver i hi intervindran les persones següents:

– Laura Balmes, filòloga àrab i mediadora intercultural de l’Ajuntament- Cristina Fernández, psicòloga, membre d’associacions com Alba i directora tècnica de la Fundació de Persones amb Discapacitat- Artur Bagur, president de Creu Roja- Toni Vidal Jordi, arquitecte urbanista responsable dels pisos dotacionals de Borja Moll- Mateu Seguí, director d’un projecte mixt de formació i ocupació

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular