martes, septiembre 26, 2023

El Centre de Promoció de l’Autonomia iniciarà els tallers d’Escola de Família

NacionalEl Centre de Promoció de l’Autonomia iniciarà els tallers d’Escola de Família

El Centre de Promoció de l’Autonomia iniciarà els tallers d’Escola de Família

16/09/2019El Centre de Promoció de l’Autonomia iniciarà el proper mes d’octubre els tallers d’Escola de Família. Es tracta d’un seguit de tallers dirigits als familiars dels usuaris del Centre, que tenen com a objectiu oferir recursos, estratègies i eines de formació que responguin a les necessitats dels cuidadors en el dia a dia, així com crear un espai de coneixement i d’intercanvi.
Els tallers es realitzaran d’octubre a maig (2019-2020), el segon dilluns de cada mes i en horari de 19 a 20 h, amb un total de 8 sessions gratuïtes.
Els tallers d’Escola de Família han tingut molt bona acollida entre les famílies dels usuaris, en ser una gran eina de suport. Les temàtiques concretes que es tractaran són les següents: presentació i informació sobre les malalties neurodegeneratives, estratègies per afavorir l’autonomia, recursos legals en els processos de malaltia, la cura del cuidador, tractament farmacològic, nutrició i hàbits saludables, entorn favorable i ús d’ajudes tècniques, comunicació i tractament de les alteracions de conducta.
En teniu tota la informació a les xarxes socials del Centre de Promoció de l’Autonomia, situat al C/ Oristano, 20, baixos.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular