miércoles, junio 7, 2023

El Patronat de l'Hospital agraeix la labor de tots els voluntaris amb una jornada festiva

NacionalEl Patronat de l'Hospital agraeix la labor de tots els voluntaris amb una jornada festiva

El Patronat de l’Hospital agraeix la labor de tots els voluntaris amb una jornada festiva

31/10/2019Durant tot l’any el personal del Patronat Municipal de l’Hospital treballa perquè tots els usuaris estiguin ben atesos, però, sobretot, perquè no perdin el contacte amb el seu entorn familiar i social. Amb aquest objectiu, hem fomentat les sortides al carrer, les excursions a la platja, els balls, la música, la celebració de festes municipals, com Sant Joan, el Darrer Dimarts, etc.
Som conscients que aquestes activitats s’han portat a terme gràcies a l’ajut i la col·laboració de persones i entitats que, de manera incondicional i desinteressada, han facilitat i faciliten la nostra labor. Per aquest motiu, el dissabte passat, dia 26 d’octubre, el Patronat va organitzar la celebració de la Festa del Voluntariat. Va ser una festa d’agraïment que només pretén valorar la gran tasca que realitzen totes aquestes persones i entitats per millorar, de manera desinteressada, el benestar dels nostres usuaris. És gràcies a aquest gran potencial humà que hem aconseguit que aquest any hagi estat un any memorable de demostracions de solidaritat i de generositat, i que els nostres usuaris han volgut agrair amb un obsequi fet per ells mateixos en el taller de manualitats.
Per tot el que aportau a les persones que viuen i conviuen en el Geriàtric Municipal i el Centre de Dia, i a la societat ciutadellenca, moltes gràcies.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular