viernes, septiembre 29, 2023

SENDA PARA MAYORES: “LOS ROBLES Y EL MIRADOR”

El próximo miércoles 11 de octubre los...

Días sin Cole en octubre: “¿Qué está pasando?

El próximo viernes 13 de octubre se...

Èxit de participació en l'acte de presentació del llibre "Tan Sols Viure"

NacionalÈxit de participació en l'acte de presentació del llibre "Tan Sols Viure"

Èxit de participació en l’acte de presentació del llibre «Tan Sols Viure»

Aquest cap de setmana va tenir lloc l’acte de presentació del llibre «Tan Sols Viure» i la projecció del Documental 18+1, a càrrec de l’autora Sara Montesinos. L’activitat va tenir una gran acollida per part del públic maonès, que va poder participar en un col·loqui amb aquesta autora per tractar temes clau com la immigració.

L’Acte es va desenvolupar complint totes les mesures de seguretat sanitària vigents i respectant, en tot moment, l’aforament limitat de les persones assistents. Aquesta iniciativa està emmarcada dins els actes de celebració del dia internacional contra el Racisme i la Xenofòbia que es commemora el 21 de març.

La regidora d’Igualtat, Participació Ciutadana i Cooperació, Catalina Ferrer, va ser l’encarregada de presentar i moderar aquest acte municipal, amb l’objectiu de donar visibilitat a les reivindicacions pròpies del dia internacional contra el Racisme i la Xenofòbia.

SINOPSIS: Milers de joves han arribat a pobles i ciutats d’arreu després d’un llarg viatge durant la infància o l’adolescència. Sense referents familiars i perseguint un somni que no ha acabat sent el que imaginaven, o han apostat tot exercint el seu dret a la vida.»TAN SOLS VIURE».
 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular