viernes, septiembre 29, 2023

Inici de les obres de millora del paviment al carrer Bisbe Juano

NacionalInici de les obres de millora del paviment al carrer Bisbe Juano

Inici de les obres de millora del paviment al carrer Bisbe Juano

08/01/2019 Aquesta setmana s’iniciaran les obres de millora del paviment al carrer Bisbe Juano, afectant un tram entre el carrer Ruiz i Pablo i la rotonda de la Platja Gran. Per aquest motiu, mentre durin les obres, els vehicles que circulin pel Passeig Marítim seran desviats pel carrer Doctor Camps, en direcció al carrer República Argentina i Mallorca.
L’objecte del projecte és la reforma del paviment de llambordins. La actuació millorarà el tram que va des del carrer Ruiz i Pablo fins a la rotonda de la Platja Gran, ja que aquest és el tram de via que es troba en pitjors condicions.
L’actuació consisteix en l’aixecament dels llambordins de formigó existents, el rebaix de la caixa del carrer, la construcció d’una base de formigó armat de 15cm de gruix, i finalment la recol·locació de les peces, seguin l’estètica de la resta del Passeig Marítim.
El projecte té un cost de 33.411,73€, i l’execució del mateix anirà a càrrec de l’empresa Construcciones Olives s.l., com adjudicatària de l’obra, i el termini d’execució calculat és d’un mes.

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular